Bauhausin asiakaspalvelu ja yhteystiedot Vantaalla – Palautustiedot ja verkkokauppa

Bauhausin asiakaspalvelutarjoaa laadukasta palvelua kaikille asiakkaille Vantaalla ja ympäri Suomen. Bauhaus on tunnettu rakentamisen, sisustamisen ja puutarhanhoidon tarvikkeiden laajasta valikoimastaan. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä Bauhausin asiakaspalveluun.

Bauhausin yhteystiedot

Tässä ovat Bauhausin yhteystiedot Vantaalla:

  • Osoite: Bauhaus Vantaa, Porttisuontie 7, 01200 Vantaa
  • Puhelinnumero: 020 798 000
  • Sähköposti: info.vantaa@bauhaus.fi

Bauhausin asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 9-21 ja lauantaisin klo 9-18. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Bauhaus Vantaa

Bauhaus Vantaa sijaitsee Porttisuontiellä. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi rakentamisen, sisustamisen ja puutarhanhoitoon liittyvän. Myymälästä löytyvät tuotteet ovat helposti saatavilla ja asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa löytämään oikeat tuotteet ja tarvikkeet.

Bauhausin palautukset

Jos olet tehnyt hankintoja Bauhausista ja tarvitset palauttaa tuotteen, voit tehdä sen kätevästi Bauhausin palautusoikeuden avulla. Palautus tulee tehdä alkuperäisessä kunnossa ja mukana tulee olla kuitti. Bauhausin asiakaspalvelu auttaa sinua palautusprosessin kanssa, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja.

Bauhausin verkkokauppa

Bauhausilla on myös verkkokauppa, josta voit tehdä ostoksia helposti kotisohvaltasi. Verkkokaupasta löydät saman laajan valikoiman tuotteita kuin myymälästäkin. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita noudon Bauhaus Vantaalta tai toimituksen suoraan kotiisi. Jos tarvitset apua verkkokaupassa asioidessasi, voit ottaa yhteyttä Bauhausin asiakaspalveluun.

Asiakasta palveleva Bauhausin asiakaspalvelu ja laaja valikoima tuotteita tekevät ostoskokemuksestasi vaivattoman ja miellyttävän.

Oli tarpeesi mikä tahansa, voit luottaa Bauhausin asiakaspalvelun ammattitaitoon ja ystävälliseen palveluun. Jos sinulla on kysyttävää, haluat jättää palautetta tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä Bauhausin asiakaspalveluun Vantaalla.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Bauhausin asiakaspalvelun yhteystiedot?

Voit ottaa yhteyttä Bauhausin asiakaspalveluun puhelimitse numerosta 010 440 9200 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@bauhaus.fi.

Missä sijaitsee Vantaan Bauhaus?

Vantaan Bauhaus sijaitsee osoitteessa Koivuvaarankuja 2, 01610 Vantaa.

Voinko palauttaa tuotteen Bauhausiin?

Kyllä, voit palauttaa tuotteen Bauhausiin. Palautusten ehdot ja ohjeet löydät Bauhausin verkkosivuilta.

Onko Bauhausilla verkkokauppaa?

Kyllä, Bauhausilla on verkkokauppa, jossa voit tehdä ostoksia helposti ja nopeasti.

Miten saan yhteyden Bauhausin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Bauhausin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 010 440 9200 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bauhaus.fi.

Mitä tietoja tarvitsen tehdäkseni palautuksen Bauhausiin?

Tarvitset palautusta varten ostokuittisi sekä mahdollisen muun tarvittavan dokumentaation. Tarkemmat ohjeet löytyvät Bauhausin verkkosivuilta.

Miten tilaan tuotteita Bauhausin verkkokaupasta?

Voit tilata tuotteita Bauhausin verkkokaupasta valitsemalla haluamasi tuotteet, lisäämällä ne ostoskoriin ja siirtymällä kassalle.

Miten tiedän, onko tuote saatavilla Bauhausin verkkokaupassa?

Tuotteen saatavuuden voit tarkistaa Bauhausin verkkokaupasta. Tuotteiden varastotiedot päivittyvät reaaliaikaisesti.

Onko Bauhausilla myymälää Vantaalla?

Kyllä, Vantaalla sijaitsee Bauhausin myymälä osoitteessa Koivuvaarankuja 2, 01610 Vantaa.

Voinko tehdä vaihto- tai palautusasian Bauhausin verkkokaupasta suoraan myymälässä?

Kyllä, voit tehdä vaihto- tai palautusasian Bauhausin verkkokaupasta suoraan myymälässä. Varmista kuitenkin palautusehdot sivuilta ennen vierailua.

Artiklen Bauhausin asiakaspalvelu ja yhteystiedot Vantaalla – Palautustiedot ja verkkokauppa har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 45 anmeldelser