Esko valtaoja twitter

Iltalehti Twitter पर: “Esko Valtaoja joutui pyörremyrskyyn …

Valtaoja käytti sanoja tavalla, jolla jokainen käyttäisi niitä keskustelussa, jota ei televisioida. Meille on rakennettu nyt turhaa kaksinaismoralismia.

Jari Sarasvuo on Twitter: “Tunnustuksellinen anarkisti Esko …

Tunnustuksellinen anarkisti Esko Valtaoja kirjoittaa toivoa herättävästi valta-kriittisestä aatteestaan kirjassaan Avoin tie. Translate Tweet.

Päivän Byrokraatti on Twitter: “Professori Esko Valtaoja: ”En …

26.12.2019 — Professori Esko Valtaoja: ”En voi koskaan antaa vihreille anteeksi sitä, että he ovat tuoneet maailmaan niin paljon tuhoa ydinvoiman ja …

Joakim Vigelius on Twitter: “Esko Valtaoja: ei pitäisi kytätä …

19.11.2021 — Esko Valtaoja: ei pitäisi kytätä yksittäisiä sanoja, vaan mitä sanoilla tarkoitetaan. Esimerkiksi n-sana… Woke-aktivisti: superjärkyttävää …

Pank Frappa on Twitter: “Esko Valtaoja sanoo niin neutraalin …

20.11.2021 — Esko Valtaoja sanoo niin neutraalin ja asiallisen kommentin kun vain voi sanoa. Mikä onkaan vastaus Valtaojan mielipiteeseen…. #sannikka.

Ilta-Sanomat sur Twitter : “Mitä tapahtui, kun kamerat menivät …

21.11.2021 — Mitä tapahtui, kun kamerat menivät kiinni? Esko Valtaoja kertoo nyt oman näkemyksensä Sannikka-kohusta. Traduire le Tweet.

Dimitri Ollikainen on Twitter: “Voiko Esko Valtaoja toimia …

21.11.2021 — Voiko Esko Valtaoja toimia rasistisesti, vaikka tarkoitusperät eivät olisi rasistiset? Onko n-sana koskaan ollut neutraali Suomessa?

Yle Uutiset on Twitter: “Ennen oli kaikki paremmin – Esko …

Ennen oli kaikki paremmin – Esko Valtaoja: “Pöljempää sanontaa tuskin on vastaan … Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan mielestä nykyinen …

Ali Jahangiri on Twitter: “Esko Valtaoja. Tuo Tähtitieteen …

22.11.2021 — Esko Valtaoja. Tuo Tähtitieteen Teemu Selänne. Translate Tweet … Eskon tähti on viimeikoina ollut vähän laskussa.

Mikko Kärnä on Twitter: “On hyvä että Esko Valtaoja ei …

21.11.2021 — On hyvä että Esko Valtaoja ei ole twitterissä. Tämä ei ole hänelle turvallinen tila tällä hetkellä. Translate Tweet. 2:08 PM · Nov 21, 2021.

Keywords: esko valtaoja twitter, valtaoja twitter, twitter esko valtaoja