Juha korhonen twitter

Juha Korhonen on Twitter: “Ensimmäiset lööpit ilmestyneet …

Ensimmäiset lööpit ilmestyneet siitä ettei Suomesta tule koskaan natonjäsentä, hyvä niin! Nyt vaan varmistetaan asia huhtikuun vaaleissa, …

Juha Korhonen on Twitter: “Jenkkien puolustusministeri totesi …

Lännellä pitää olla nyt kärsivällisyyttä aseistaa ja taloudellisesti tukea Ukrainaa sekä samalla kiristää teknologia- ja varaosapakotteita Venäjälle.

Juha Korhonen on Twitter: “Mikä tää juttu on, että media ja …

Juha Korhonen · @Juha_Korh2. Mikä tää juttu on, että media ja pääministeri Marin puhuu kesärannan alakerran vessasta otetuista kuvista?

JuhaKorhonen Eduskuntaan 2023 – Twitter

Pyrin eduskuntaan 2023. Tule seuraamaan twitter vaalisivuani. Jos haluat mukaan vaalitoimintaan niin yhteydenotot: juhakorhonen.politiikka@gmail.com Tervetuloa!

Juha Korhonen on Twitter: “VKK:n johdon pitäisi nyt tajuta …

Tämän pahemmin ei enää johto voi kämmätä huikeaa nousua. Ossi Tiihonen VKK:n Puheenjohtajaksi! Translate Tweet. 9:20 …

Juha Korhonen on Twitter: “Ei ole oikeasti todellista! Miten …

Meillä on laskun eräpäivä menny ja ei olla sitä pystytty maksaa (rahat loppu). Silloin palvelin menee kiinni. Mikä ton Mikko Hyppösen osaaminen oikeasti on?

Juha Korhonen on Twitter: “Ihmiset vastustaa rauhaa ja jopa …

Tämä on niin avaava ketju. Kirjoitat että rauhasta maininta saa sotapsykoosissa olijat takajaloilleen, no miten kävi. Ketjussa on valtavaa raivoomista rauhasta.

Juha Korhonen on Twitter: “Tossa RT:lle antamani haastattelu …

Tossa RT:lle antamani haastattelu. Kerron siinä että täällä Suomessa ei saa puhua mitään negatiivista Natosta tai sinut leimataan Venäjän agentiksi jne.

Juha Korhonen on Twitter: “10.9 mielenosoitus vaatii …

10.9 mielenosoitus vaatii Pääministeri Sanna Marinin eroa! Tämä vaatimus oli pakko lisätä mielenosoituksen vaatimuslistalle ei voi olla niin, että meillä on …

Keywords: juha korhonen twitter